Elton Hatibi Kur sheh Tiranën e këtyre ditëve, me nostalgji ose jo, shumëkujt i kujtohet epoka e komunizmit, kur në momente të caktuara gjatë ditës, qyteti kthehej në shkretëtirë, me pak njerëz dhe automjete në qarkullim. Duke komentuar imazhe të tilla në rrjetet sociale, dikush […]

LEXO MË SHUMË...

Një xhami e Tiranës ka vendosur në portën e saj këto ditë njoftimin e mëposhtëm: Emigrantë që Shqipërinë po e përdorini për tranzit! Vini Re! Nuk lejohet fjetja, qëndrimi në xhami për qetësim apo shtrirje! Nuk lejohet futja në xhami me bagazhe ose furnizime nëpër […]

LEXO MË SHUMË...

Elton Hatibi Kur viziton faqen zyrtare të Bashkisë së Tepelenës, në legjendën e hartës së qytetit, krahas kalasë apo kampit të intenimit, si vend të vizitueshem shohim të shënuar “Vakëfi i Demir Hanit”. Përveç kësaj vendndodhje gjeografike, aty nuk gjendet asnjë informacion rreth këtij vendi […]

LEXO MË SHUMË...

Në qarqet e gazetarëve, siç duket së fundmi, ka një padurim ndaj personit të Elvis Naçit, imamit të Xhamisë së Tabakëve në Tiranë. Si imam, Elvisi është sulmuar edhe herë të tjera në publik, ku mund të përmendim debatin e nxitur nga një gazetare show […]

LEXO MË SHUMË...
  Të fundit në Përkufizime

  Të fundit në Lexime

  Të fundit në Përmendje