Suksese Kryetarit të ri misterioz!

nga E-Zani

Lexime Përmendje Ditar || Tags: , , , , , , ||

E-Zani Skënder Brucaj do të jetë kryetari i ri i Komunitetit Musliman, pas garës fshehtë të zhvilluar në Këshillin e Përgjithshëm ku ai arriti të triumfojë në mënyrë spektakolare duke fituar rreth 90 përqind të votave. Mësohet se Bujar Spahiu është tërhequr në momentin e […]

LEXO MË SHUMË...
KMSH i jep fund konfliktit në Xhaminë e Medresesë, marrëveshje me Ardhmërinë

nga E-Zani

Lexime Ditar || Tags: , , , , , , ||

E-zani Ka përfunduar këto ditë konflikti që vijon prej disa muajsh ndërmjet Komunitetit Musliman dhe besimtarëve të Xhamisë së Medresesë. Palët i kanë dhënë fund situatës së tensionuar, nëpërmjet një marrëveshje të nënshkruar ndërmjet Komunitetit dhe Shoqatës Ardhmëria. , e cila detyron KMSH-në t’i japë […]

LEXO MË SHUMË...


Skandal: Gjykata urdhëron imamin që të mos falet në xhaminë e tij

nga E-Zani

Lexime Ditar || Tags: , , , , , , , ||

E-zani Gjykata e Tiranës ka marrë vendim për të ndaluar imamin e Xhamisë së Medresesë Lulëzim Plloçi të falet në Xhaminë e Medresesë. Kjo masë është marrë pas kërkesës së Prokurorisë, e cila ka ardhur pas denoncimit të Komunitetit Musliman ndaj imamit, me akuzën e […]

LEXO MË SHUMË...


Sulm frontal ndaj Ardhmërisë, shkarkohet Zëvendësmyftiu

nga E-Zani

Lexime Ditar || Tags: , , , , , ||

E-zani Komuniteti Musliman ka shkarkuar dje Zëvendësmyftiun e Tiranës Nasuf Hoxha. Shkarkimi erdhi krejt papritur, pa asnjë arsye të justifikueshme ligjore, gjë që duket se po përshkallëzon konfliktualitetin në të cilin ky institucion është futur tashmë në mënyrë të verbër. Z. Hoxha njihet si një […]

LEXO MË SHUMË...

Për Turqit, z. Krujën, z. Again, Imam Feridin etj.

nga E-Zani

Lexime Ditar || Tags: , , , , , , , ||

e-zani.   Këto ditë në këtë blog janë sjellë dhe komentuar artikuj që reflektojnë mbi lajmin shqetësues të largimit të imamit dhe hatibit të xhamisë së medresesë dhe më gjerë mbi rolin e lëvizjes Gylen, lëvizje me origjinë turke dhe qendër në Amerikë, në institucionet […]

LEXO MË SHUMË...