Besnik Sinani Ftesë e hapur Në javët e kaluara kjo faqe i ka dhënë hapsirë një sërë debatesh, së pari me Rudian Zekthin mbi festat dhe të shenjtën, e më së fundmi mbi librin e sapobotuar të Sabaudin Jasharit, me fokus mënyrën se si është […]

LEXO MË SHUMË...

Sabahudin Jashari Me emrin e të Madhit Allah, të Urtit e të Drejtit… . Paqa qoftë mbi Imamin e Etkijave dhe Evlijave, Muhamed Mustafanë, i cili na ka lënë me argumentin e qartë e totalisht të ndriçuar. Arsyeja se pse po marr mundimin t’i shkruaj […]

LEXO MË SHUMË...

Eduart Shefkiu Libri i fundit i hoxhë Sabahudin Jasharit, Hartë e Ligjërimit Islam Bashkohor tek Shqiptarët, siç është vënë në dukje tashmë, përfshin edhe disa faqe ku adreson Sufizmin dhe tarikatet. Në fakt ky punim pason një tjetër libër të botuar po nga shoqata Ardhmëria, […]

LEXO MË SHUMË...

Besnik Sinani Dalja këto ditë e librit Hartë e Ligjërimit Islam Bashkëkohor tek Shqiptarët, të hoxhës së nderuar Sabahudin Jasharit, përbën një ndërhyrje të rëndësishme në mendimin mysliman shqiptar. Kjo pasi ky libër përbën një përpjekje për të reflektuar në mënyrë teologjike për shqetësimet e […]

LEXO MË SHUMË...
  Të fundit në Përkufizime

  Të fundit në Lexime

  Të fundit në Përmendje