Eduart Shefkiu Libri i fundit i hoxhë Sabahudin Jasharit, Hartë e Ligjërimit Islam Bashkohor tek Shqiptarët, siç është vënë në dukje tashmë, përfshin edhe disa faqe ku adreson Sufizmin dhe tarikatet. Në fakt ky punim pason një tjetër libër të botuar po nga shoqata Ardhmëria, […]

LEXO MË SHUMË...

Besnik Sinani Dalja këto ditë e librit Hartë e Ligjërimit Islam Bashkëkohor tek Shqiptarët, të hoxhës së nderuar Sabahudin Jasharit, përbën një ndërhyrje të rëndësishme në mendimin mysliman shqiptar. Kjo pasi ky libër përbën një përpjekje për të reflektuar në mënyrë teologjike për shqetësimet e […]

LEXO MË SHUMË...

Besnik Sinani Më datë 9 Janar, portali “tesheshi” botoi një artikull nga Enklid Pelari, i cili në kontekstin e takimit të Ramës me Erdoganin, bënte thirrje që blloku i supozuar i “votës myslimane” duhet të mbështesë Ramën. Ka shumçka që mund të debatohet në këtë […]

LEXO MË SHUMË...

Rudian Zekthi Në shkrimin “Feja si antifestë” e botuar më 13 janar në këtë faqe, me autor Besnik Sinanin, paraqiten disa teza rreth festave në përgjithësi dhe Vitit të Ri në veçanti (rreth qëndrimit që duhet të mbajnë myslimanët ndaj tyre), të cilat janë krejt […]

LEXO MË SHUMË...
  Të fundit në Përkufizime

  Të fundit në Lexime

  Të fundit në Përmendje